VASK OG PLEJE

METTE FREJVALD ER ET SLOWFASHION BRAND MED VÆGT PÅ EN TIDSLØS GARDEROBE OG ET LANGTIDSHOLDBART DESIGN. VI VIL GERNE HAVE, AT DU HAR GLÆDE AF DIT METTE FREJVALD TØJ RIGTIG LÆNGE OG MED DEN RIGTIGE VASK OG PLEJE VIL DET HOLDE FARVE, FACON OG KVALITET.

MED DISSE GODE RÅD TAGER DU DIG GODT AF DINE FAVORIT STYLES OG MILJØET PÅ SAMME TID:

DEN RETTE TEMPERATUR: STÅR DER 40 GRADER I VASKEANVISNINGEN, BETYDER DET IKKE, AT TØJET ABSOLUT SKAL VASKES PÅ 40 GRADER. DET BETYDER BARE, AT DET ER DEN MAKSIMALE TEMPERATUR, TØJET KAN TÅLE. DET ER EN RIGTIG GOD IDÉ AT SÆNKE TEMPERATUREN, NÅR DU VASKER TØJ, FOR DU SPARER BÅDE PÅ ELREGNINGEN OG MINDSKER MILJØBELASTNINGEN, NÅR DU VASKER PÅ F.EKS 30 GRADER. DIT TØJ BEVARER OGSÅ FARVERNE BEDRE OG BLIVER MINDRE SLIDT. VASKEMASKINER ER I DAG FREMSTILLET TIL AT KUNNE VASKE RENT PÅ LAVE TEMPERATURER. 

VASK IKKE FOR OFTE: FJERN PLETTER I HÅNDEN. HÆNG TØJET TIL LUFTNING HVERGANG DU HAR HAFT DET PÅ. 

TØRRETUMBLER: BRUG IKKE TØRRETUMBLER, HVIS DU KAN UNDGÅ DET. VED AT LADE TØJET HÆNGE TIL TØRRE, SPARER DU ENERGI OG TØJET VIL BEHOLDE FORMEN OG HOLDE LÆNGERE. 

SPAR PÅ STRYGNINGEN: TAG TØJET UD AF VASKEMASKINEN MED DET SAMME OG LAD DET HÆNGETØRRE. TAG DIT TØJ MED UD PÅ BADEVÆRELSET NÅR DU ER I BAD. HÆNG DET PÅ EN BØJLE OG DAMPEN I RUMMET VIL GLATTE FOLDER UD. 

RENS: SKAL TØJET PÅ RENSERI, SÅ VÆLG ET "GRØNT" RENSERI. 

HÅNDVASK: SØRG FOR AT VASKEMIDLET ER OPLØST ORDENTLIGT I VANDET. ELLERS RISIKEREr DU AT ØDELÆGGE FARVERNE I TØJET. LAD IKKE TØJET LIGGE I VANDET, MEN GÅ I GANG MED VASKEN MED DET SAMME OG SKYL DET GRUNDIGT EFTER VASK. VRID IKKE TØJET, MEN PRES FORSIGTIGT TIL VANDET ER UDE. PÅ DEN MÅDE VRIDER DU IKKE TØJET UD AF FORM. 

SKYLLEMIDDEL: BRUG IKKE SKYLLEMIDDEL. DET ER UNØDVENDIGT OG MILJØBELASTENDE. 

VASKEPOSE: TØJ MED MANGE DETALJER, LYNLÅSE, KNAPPER OSV. SKAL I VASKEPOSE. DET BESKYTTER TØJET OG MASKINEN. 

SÆBE: BRUG DEN RIGTIGE SÆBE. ISÆR TIL SILKE ER DET VIGTIGT AT BRUGE EN SILKESÆBE. BRUGER DU EN FORKERT SÆBE, BLIVER SILKEN BESKADIGET. 

OPBEVARING: OPBEVAR DIT TØJ I ET SKAB OG LAD DET IKKE HÆNGE I SOLLYS ELLER TÆT PÅ ET VINDUE. SOLLYS KAN FALME TØJET.